Fys i dag

sider lige nu med varmetæpper, efter besøg af fys☺️ Fik gennemgået nye øvelser, snakket hvad der skal fra februar og flere andre ting. Blev enige, om, at varmvandstræning, er bedst for mig og vil prøve at arbejde på, atkomme tiltro gange ugentligt. Så træne derhjemme med bold og få købt stavgangspinde.

Skal også til at søge kommunen om trehjulet cykel igen og ville hun gerne skrive anbefaling til. Ortopæd kirorugen og min lægen, anbefaler også, at jeg får anskaffet, sådan en.

Havde ellers købt ny cykel, da vi flyttede til Sorø, men så kom dystoni(familie med parkinson) og mineyg operation. Så nu kan den kun bruges af min kæreste og evt. gæster

Har mange ting, jeg skal have styr på og kommer nok noget nyt og mere poet tidspunkt. Men vil ikke bekymre og stresse mig over det☺️

Er slet ikke godt forhelbredet?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x