Livet uden børn

i tirsdags tog jeg FlexTrafik til en lille by på Sjælland, hvor vi har nogle venner☺️ Kvinden er på barsel, så kan jo udnytte at se hinanden, når vi begge er hjemme. Vi snakkede om “livet uden børn”, da min forlovede og mig, har besluttet at vi ikke skal have. Vi har selvfølgelig snakket meget med læge frem og tilbage og har snakket med psykolog om det. For mange kvinder, heder det sig at man skal have børn og vi mennesker, skal “formere” os. Har valgt at fokuserer på det positive nu. Vil give kærlighed og omsorg til venner og mine søskendes børn. Være den “seje moster/faster”. Kan drive omsorg, have sjov og være babysitter, hvis der behov. Vil elske og bekymre mig, men dog ikke på neviu som deres forældre. Har allerede været barnepige for en og mores siger at han er fan af mig. Nok også fordi at jeg selv altid v8l have en lille barnlig sjæl i mig. Deres anden, er også blevet vild med mig, efter at han har set mig flere gange nu??

Med mit helbred og en usikker fremtid, ikke normal knogle masse og en ryg der er stivgjort nu, er det ikke hensigtsmæssigt for mig at få børn. Min kæreste fik også klar besked fra min læge… du skal fundgere som alenefar de første tre år og nok også i perioder. Vi har sammen besluttet, at det vil vi ikke udsætte, hverken mig, ham eller barnet for……

det der er svœrt nogle gange, er at tænke på hvordan han/hun vil se ud og være, ikke bære sig selv videre og så børnebørn…….. ? den tanke kommer i ny og næ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x