Identitetskriser

Hvem er jeg???

Efter min Neurologiskeindlæggelse i ` 22, som var meget traumatisk, dukkede der en masse op fra fortiden. Ligesom om hjernen havde beskyttet mig for visse minder, episoder og traumer. Pludselig reagerede meget voldsomt i visse situationer og blev enormt let berørt. Det er skræmmende, men dog også fascinerende hvad hjernen kan og gør.
skulle starte helt fra bunden og lære basale ting, som at komme op, tage tøj på,.lære at energiforvalgte Først var jeg i rehab på et plejehjem, men gamle mennesker/demente, i 3 uger…🙄 Der var ikke andre alternativer, for sådan en “Sjælden” som mig.
Besluttede at blive der, selvom det var enormt hårdt og ekstremt ensomt. Er en “Figther” og tænkte, hvis de skal se hvad jeg har behov for, også når jeg efterfølgene kom hjem, blev jeg der…… Oersonalet var stærkt imponeret, for andre tog hjem hver dag.

Da jeg kom hjem, ramte det mig Psykisk….alle de traumer, samtidig med at ens hjem var en “Banegård” af hjælpere og div. behandler på hospitaler, i liggetransport… Fik et tæt forhold til alle i Sundheds sektoren.

psykisk søgte jeg hjælp, men passede ikke ned i nogen “Kasse”…. Her i Danmark er det total overset, at huske at behandle det psykiske. Fik konstateret Traumer og PTSD. Følte mig total svigtet og ikke kun for mig selv, men også for andre kronisk syge og pårørende.

En dag faldt jeg på badeværelset, og min reaktion er jo langsom, så fik ikke grebet fat i noget…. Fik et piskesmæld og en kæmpe hjernerystelse… derefter 16 dage med corona, efter en fly tur….en voldsom omgang, med feber hallucinationer, og kunne ingen ting…tabte mig 7 kg. I oktober `22 blev jeg indlagt akut for “117” gang, med forstoppelse. Efter pres fra min Gaucher læge på Rigshospitalet i København, min praktiserende læge, blev jeg indlagt, til udredning….. Irriteret tyktarm og langsom tarmflora…..Så “Bum” jeg havde ret igen, igen, at noget var helt galt….. Har været SÅ tæt på, mange gange, at ringe tilpressen/medier….. Man skal være stærk, for at være syg……!!

Efterfølgende, resten af året og noget af `23, ramte jeg bunden psykisk….. “Hvem var jeg, ud over alt det sygdom og konstant skulle kæmpe”….. følte mig intet værd og til besvær og en bekymring for Alle og sætninger og andre handlinger, fra personer i fortiden, hørte jeg konstant eller brød sammen i gråd….rystede..kunne ikke spise….

Ved ikke hvad der skete, men pludselig en dag, fik jeg nok….. Det sygdom og andre skulle ikke styre mig mere og alle de fysiske smerter, ville jeg ikke lade styre af.
Rejste mig som en “Kriger” efter en konstant kamp…. NÆGTEDE at lade DEN/ DET vinde v’er mig😠🤜🏼💪🏼 Man kan ikke være der for andre, hvis man ikke er der, for sig selv først!!😉🤜🏼

  1. Indlæg af min lille Update, siden sidst☺️🫶🏼
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x