Bryllup inspiration

Lørdag d. 13 var jeg til bryllupsmesse sammen med en veninde og søster☺️ Skal jo giftes her i `18. Planerne og forberedelser, er så småt for alvor igang?

Foregik i Forum, så blev hentet af handicap/flex kørsel. Kom der for tidligt, så fik brugt ekstra energi på at komme i Frederiksberg center, for at bytte julegave☺️ Byttede krøllejern til et varmetæppe. Er min nye bedste ven, når jeg ondt☺️

Messen var super, men utroligt hvad folk kan bruge på et bryllup? men alt løber hurtigt op idag. Vores bliver mere “Down to Earth”, i vores sjæl. Limousiner og ringe til over 40.000, er slet ikke mig. Ringen skal bare kunne sammensætter min forlovelsesring og skal ikke koste alverden.

Vi elsker også, fra min familie, at lave ting selv medh. til pynt og dekoration. Vil bruge sasonnens blomster, og har andre ting, så “vores” bliver mere personlig. Der er en dag, hvor man fejre kærlighed OG DEN kan ikke købes for penge…….

Fik da lidt inspiration? 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x