Min hjerne og krop er stresset,,,,

Er begrænset, hvor meget jeg lige skrive lige pt, selvom jeg gerne vil dele noget mere.

Efter min kæmpe rygoperation, er min hjerne og krop meget stresset. Neurolog, Fys og læge, forklare at det er min sygdom dergør, at jeg ikke hele som raske, der bare har haft rygproblemer. Er udfordret både i knogler, muskler og neurologisk. Så derfor tager det tid…… har go`e dage, hvor jeg laver lidt husligt og kreativt. Kreative ting, er terapi for mig. Glemmer tid og sted☺️ De dage, hvor jeg har dårlige dage, hvor smerter er helvedet, kan ikke styre og mærke mine ben og ryster af træthed, kan jeg få tanken “ bliver det nogen sinde bedre og hvad bliver det næste” Heldigvis er min kæreste en go` støtteog min hund trøster sin mor?❤️

I tirsdag var jeg på “Riget” til behandling. Her så jeg en anden patient, med samme diagnose. Vedkommende har så mangeudfordringer, så blev MEGET berørt af det. Kan sætte mig ind i, hvordan det er at være pårørende. Man vil gerne hjælpe og kan ikke. Måvære hårdkogt frusterende…..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x