Hjælp og støtte til pårørende

Sidste uge var det “Knæk cancer” Vi er alle enige om at det er en forbandet sygdom…….?? Men fordi dert er en der berøre alle, får den Så meget opmærksomhed. Egenligt kan jeg godt forstå det.

Mit dilemma er, at os med sjældne kroniske sygdomme, kæmper også med forskning, viden, oplysning og ikke mindst støtte og rådgivning til pårørende. Personligt har vi virkelig haft behov for det. Både for familie, kæreste og venner.

har eftersøgt det i “Sjældne diagnoser”, men der er ikke kapasitet til det. Af erfaring, hjælper det bedst, at tale med andre i samme situation. Har selv fået kontakt til andre patienter i verden, der ligner lidt mig. Men pårørende er lost, på det punkt…..

Alle ved, at når en bliver syg, rammer det hele familien og ens nære?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments