Opdatering☺️

Har ikke været så aktiv igen, igen. Grundet er at min ryg bliver værre og værre og er i smertehelvede. Er på så morfin, Panodil og ibopotin + kvalmestillende. Måtte give mig til sidst, da jeg hader piller. Men når man går og har smerter, så man besvimer, så må man gi` sig.

Har haft så meget jeg ville dele….tanker, følelser, men også debat og politik… men intet overskud…… bare et bad, har været dagen mission og psykisk er det hårdt, at være isoleret. Jeg vil så meget og så gerne så mange ting….men kan ikke lige nu…… er hårdt psykisk…..

Ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke tuder igennem engang imellem, men det så er gjort…. så tænker jer jeg….. “fandme NEJ!!! Jeg næsten at lade min sygdom bestemme”

Skal have den operation overstået og så se fremad og tro og kæmpe for at det bliver godt igen?????

Psykolog har opdaget at jeg er en “fighter” og nægter at lade mig vælte

Gizmo passer på mor?
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments