“Vi må operere igen”

Det var kirurgens ord i fredags?

Efterlønnere tids smerte i ryg, hovedpine, kvalme og træthed, fik jeg mig taget sammen til stringent til ortopædkirurgisk amb. på Rigshospitalet. Fik en hurtig tid til røntgen og ham der operere mig sidst….. svaret jeg frygtede, blev bekræftet….. nogle skruer er løse, har fået et faldt den øverste del af ryg, så skal stivgøres endnu mere. En CT scanning, skal afgøre hvor meget.

Har den type/motiation af gaucher, som giver deformanitet, så derfor min ryg udvikler sig sådan.

JEG KUNNE SKRIGE!!!!!!! Som min gaucher sygepleje sagde… “ du når lige at få hovedetover vand og så kommer der noget nyt og presser mig ned”!!!!!!

Er kun taknemligat jeg har min mand, familieog venner…… for uden dem, havde jeg nok ikke klaret den konstante kamp…….

En nykamp, men gaucher, får ikke lov at vinde!!!!!! Min mand kalder mig Mulan☺️ Krigerinden fra Disney…..og hun kæmper??????‍♀️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x