Efter mit opslag igår

Med at jeg er vild med historie og lever mig fuldstændig ind i det, og også elsker eventyr og gamle sagn, er nok den måde jeg flygtede ind i en anden verden, som barn. Var jo tit indlagt…..næsten mit andet hjem….da jeg fik fjernet mildt, havde brud på knogler, blodtransfusioner eller undersøgelser.

Der brugte jeg meget lydbøger, hørte eventyr og var helt opslugt af historie i skolen.

Dengang var der ikke tv til alle, Ipad`s, hospitalklovne og var ofte for skidt, til at være i legestuen. Så det var måden at underholde mig selv på.

Har nok derfor at jeg er go` til at værealene i mit eget selvskab, selvom jeg kan savne mit gamle sociale liv.

Skal nok komme igen, men må no indse, at det bliver med hensyn og plan a og b☺️

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of