Godt nytår☺️

Så er jeg tilbage☺️

Der er sket meget siden min sidste opdatering. Både noget godt og noget træls…….

var jo på “montebello” i foråret, til genoptræning af ryggen, efter min store operation. Vi havde jo også en sindsyg sommer…..dog liiiige en tand for varmt, nogledage☺️

Al det gjorde, at jeg fit og SÅ klar til min mand og mit bryllup?

Blev “Mand & Kone” d. 1. September? En en hel uforglemmelig dag og kunne danse med g lukkede feasten? Dog sov jeg tornerose søvn, i en heluge efter☺️

 

Før mit bryllup, blev jeg skrevet op til operation i mit øre, hvor jeg havdefået “benåder” Blev iopereret d 11/9, og fik suget al betændelsen ud. Efterfølgende har jeg haf ifiktion på trommehinde og min balance blev rigtig dårlig igen. Døjer stadig med det og svimmelhed.

Gaucher og kompilere af den operation, har gjort mig neurologisk ustabil og giver også bagslag med min ryg. Smerter igen og kan ikkegå så langt.

Sådan er mit liv nogle gange og skal forberede mig på, at fremtiden kan blive sådan fremover. Heldigvis får jeg hjemmefra nu i morgen. Alle læger og fys, synes jeg skal søgetil montebello igen til foråret. Skal bare være mere stabil først.

 

Alle harofte et nytårs forsæt. Har også et?

Fokus på træning, Psykolog (har mange ting jeg skal have bearbejde og arbejde med mm forventningsangt) og så vil jeg spise mere grønt og sundt?

Få mere energi og kræfter, til at rejse med min mand, skrive en bog, male og komme mere ud med venner☺️

 

KAN IKKE STYRE OG HAVE KONTROL OVER MIN SYGDOM, MEN KAN GØRE MIN INDSATS, FOR AT MIN LIVSKVALITET BLIVER BEDRE??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x