Livet som sjælden, kan være ensomt

For det første er det en sygdom de færreste kender. Er en af de ældste i verden med den og kan ikke ses, som sådan. Folk ser mig kun på goe dage og kræver flere og flere resourcer af mig, fysisk som psykisk. Er svært at acceptere at det ikke var som det var i 20erne.

Kan i perioder påvirke mig meget psykisk og angsten for fremtiden og hvordan andre ser mig. Kan folk tage mig, som jer er?? For selvm jeg gerne vil, kan jeg ikke være der for andre, på samme måde som de kan. Derfor føler man sig i perioder, ikke så meget værd.

Selvom jeg holder mig igang med træning g det huslige, når kræfter er der, så ER jeg meget alene i hverdagen.

Skrev et opslag igen på facebook, på by`ens side. At jeg søger netværk og evt noget aktivitet, i det omfang jeg kan. Vil ikke gå i stå og falde hen.

Det viser sig faktisk, at der er en del, med samme følelse som mig.

Har da fået lidt bekendtskaber og er måske ved at etiblere flere☺️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x