Gensidig forsørgerpligt

Loven om gensidig forsørgerpligt er over 100 år gammel. Der var tiden en helt anden, end n u hvor vi skriver 2018. Dengang var det meget vigtigt, hvilken status, hendes kommende mand var og uden ham, var hun ikke meget.

I dag er kvinder meget mere selvstændige og har egen karriere. Var da min drøm at kunne leve nogenlunde normalt, med et stille og roligt kontorjob. Drømmen om at være Læge, designer, eller jobs, hvor det krævede mere og ikke bare 8-16 job, var ganske utænkeligt.

MEN efter mit helbred har påvirket mig mere og mere, hvilket også påvirker psykisk, måtte jeg jo erkende at søge førtidspension. Hvilket jeg dog er heldig at have fået tildelt. Kan stadig være svært for mig at acceptere.

Nu er min forlovede og jeg jo flyttet sammen og skal giftes. Kan acceptere at de har skåret mig lidt og så dog ikke….for er jo min “løn”.

Nu har vi så opdaget, at kenny`s optjente feriepenge, som han selv har tjent, skal både gå ud over ham og mig. Er lige blevet bonnet et stort beløb. Kan heller ikke betale for ham at stige i løn, så vi kan spare op til ferier og ting og sager, til vedligeholde af hus.

Er så onfair, at man skal straffes og umyndiggøres, fordi man er syg. Føler jeg at regeringen og politikere gør. FP er permanent og ikke en drøm.

Der findes en underskrift indsamling, som man kan finde på nettet eller facebook. Afskaffelse af gensidig forsørgerpligt underskrift☺️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x