“de perfekte piger”

Er en udsendelse jeg er begyndt at se, da det er et emne som er så relevant for mange og hvordan vores samfund/kultur, påvirker så mange mennesker. Kan selv genkende mange af de tanker og følelser, fra da jeg var teenager og i 20`erne. Kan stadig have lidt af det. Er dog ikke påvirket af sociale medier, som de er. Er kun glad for at sociale medier, ikke fandtes dengang.

Hvem siger at man skal være SÅ perfekt?  Og hvad er perfekt.???? Du kan have så maget Make-up på og style dig selv og meterielle ting…. men gør dig ikke ulykkelig. Har jeg dog fundet ud af…..heldigvis…..

Har da selv været i behandling for det psykiske, da jeg røg så langt ud, at det gik ud over andre. Personer som jeg holder virkelig meget af, og havde svært ved at se mig selv i spejlet, efter at have gjort dem ondt. Var en DR. Jekyll og alkohol, ændrede mig til en mr. Hyde.

Alle har noget at kæmpe med og ville da også være en kedelig verden, hvis vi alle var ens!!!!?

skal selv til og starte et nyt forløb hos en psykolog, men en der er vandt til at arbejde med kronisk syge. For lige nu føler jeg at mit liv kun er sygdom og har en masser bekymringer om fremtiden…… er bange for at miste kontakten til venner og omverdenen, da sygdom plager mit liv, så meget lige pt. Er så meget afhængig af andre og det hader jeg. Savner noget af det liv jeg havde før? men prøver at fokusere på det go`e og at det nok skal blive bedre☺

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x