Min mave

Blev indlagt igen igen, for 117 gang med min mave, som var godt forstoppelse. Blev sendt fra lægen til sygehuset i ambulance. Vi var bange for tarmslyng igen og arvæv i mine tarme. Men heldigvis “kun” en voldsom forstoppelse. Der gik 2 1/2 dag, før der kom bare hul på…..

Nu er jeg på morfin, og mange andre piller, som jeg så ikke fik, så fik smerter, abstinenser og dystonianfald. Måtte ikke få noget, men til sidst var de nød til at give mig stærk Panodil og min dystonipille. Hjælper heller ikke på maven med smerter og spækningers.

Da jeg fortalte om min sygdom og at mit nervesystem er blevet værre, gav det mening. Skadet nervesystem, kan også sætte maven i stå? så kan have tildens til kronisk forstoppelse, så nu skal jeg tage midler fast, for at holde den igang.

Har gennemgået piller med min egen læge og gået ned i dosis af morfin. Vil også RIGTIG gerne ud af det. Kan jeg dog desværre ikke endnu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x