Selvom man er på pension…….

Så er der alligevel en del jeg skal…….og kan lyde af lidt i andres øre, men kræver meget af mig og også at huske det hele……

de to sidste uger har jeg været på “Riget” til infusion, til læge, skulle have fat i kommune, hospitaler mm.

Fys og træning skal jo også passes og så det herhjemme, i det omfang jeg kan. De større og mere krævende ting, tager min kæreste sig af. Gør han så også, når jeg har de”dumme” dage.  Nogle dage kan jeg blive psykisk påvirket af at jeg ikke lige kan….at min krop arbejder i mod og man kan mærke ens nervesystem er påvirket…… min kærestesorg andrekan godt forstå mig. For dem er det jo bare noget man kan, og måske tager det lidt forgivet. Nogle dage kan det også være svært at forstå noget, man ikke lige kan se……. kender mange med et synligt handicap, hvor de sagtens kan forståmon frustration og samtidig kan jeg få dårlig samvittighed over at de har mange ting, som de skal have hjælp til.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x