Godt nyt 2018 til alle

Så fik jeg mig taget sammen til at opdatere min blog☺️ Har ikke helt fundet ud af hvordan jeg opdatere fra min mobil og nogengange, selvom det måske kan lyde mærkeligt i jeres øre, så kræver overskud at opdatere hele tiden. Har tænkt at få et keyboard til min Ipad?

December er jo tit en travl mnd for os alle…. men tager det i mit tempo og har valgt ikke at stresse. Julen er lyset og hjerternes fest. Dette år havde jeg virkelige begrænset med energi, så bestilte mad via nettet, julegave og pyntede op lidt efter lidt. Julen skal være hyggelig og ikke stresset og cermensiel.

Havde også besøg fra England i december. En anden ung kvinde, med samme diagnose som mig. Hun er så vild med Danmark. Fik arrangeret en rigtig typisk “julehygge”: hos min moster. Hende og jeg, fik en go` snak om hvordan det er at have gaucher, og vi har mange af de samme tankerog symptomer….. Selvom min familie, kæreste og venner, gøre alt for at forste og sætte sig ind det, kan de ikke 100 %. Men elsker dem for at de gør hvad de kan❤️ Er heldig og taknemmelig for, at jeg har sådan et godt bagland☺️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x