Så er jeg tilbage☺️

Der er jo gået nogle dage siden sidste opdatering, og meget forskelligt er sket.

 

Har haft go`e og dårlige dage.

Skal endelig starte genoptræning. Sundhedscenter Sorø er jeg henvist til. Skal træne i varmvandsbasin og så har jeg bestilt bold og elestikker, til hjemmetræning. Dyssen har svært ved at putte mig på hold, da jeg har “hele” pakken. Bådeudfordringer fysisk og neurologisk.

Har også haft go`e dage, men de dage overvurdere jeg ubevist mig selv og må lægge flere dage efter. Lyder ikke af meget for raske….er jo bare det man har og skal ved siden af job/udd. Fik vasket tøj, sorteret både vasketøj og mit tøj. Min kæreste må sortere sit…☺️ Og så fik jeg forberedt mad. Cullash, hvor der skal snittesmeget og bare det, kræver dyb koncentration. Dystoni driller meget lige pt. Når det er slemt, kan jeg ikke helt styre min krop, tale og ryster. Er i familie med Parkinson.

I lørdags skulle jeg have været til halloween fest hos min søster i Kbh. Måtte melde fra? da den var helt gal med min fysiske tilstand. Var hårdt at sige fra over for sig selv og både kæreste og min søster bliver kedeog frustreret over de intet kan gøre…….

Er svært at acceptere at ens krop, sygdom bestemmer.

Søndag havde jeg det dog lidt bedre og måtte bare UD,,, Så min kæreste tog mig under armen og så gik vi i skoven?? naturen er ren terapiformer mig og var 5 mnd. siden jeg var der, så humøret blev bedre igen. Vores hund Gizmo, er jo hyrderacen, så han er meget opmærksom og trak ikke og ventede, når “ far skulle hjælpe mor”??

For mig, er livet lige “nu her” og må nyde de små fremskridt der er, selvom min tålmodighed nogle gange kan ryge sige en tur også selvfølgelig for min kæreste. Som pårørende kan det være lige så hårdt…. hvad enten det er samlevende, forældre, søskende, vennerosv..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x