Fundraisings kursus

I går var en go` men hård dag☺️ Min kæreste og jeg, sider med i bestyrelsen og har meldt på banen at jeg gerne vil være aktiv, dog i det omfang jeg kan lige pt:

Vi var afsted på et kursus via “Sjældne diagnoser”. Handlede om fundraising og regler.

Har ofte været i England som tyrist eller til type 3 møder. Der har de virkelig en go` kultur for markering og fundraising. En kultur vi virkelig kunne lære noget af i Danmark. Det der bare holder meget tilbage for at gøre det her i dk, er tit den gamle modbydeligejantelov og alle de regler for det: Dog kan det også være svært for os bittesmå foreninger på under 50 medlemmer, kræver tid og recouser, for at overskue det.

Hørte ogsåom privat fondfaising. Har selv tænkt på det; da mit handicap, grundet sygdommen er blevet værre. Vil prøve at søge til en trehjulet cykel; da dystonien og min stivgørelseaf ryg, gør at to hjulet er snart udelukket for mig. Har jo heller ikke kørekort, så ville bestemt give mig mere livskvalitet , med sådan en?? er virkelig afhængig lige nu, af andre…..??

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x