“Syge Maria”

Nogle gange kan det være svært at komme ud af den “rolle” som “syge Maria” Ligesom det er det jeg er….. vil hellere være den der er Maria, der har den sygdom der er en del af mit liv, men ikke den jeg er.

Selvfølgelig er det svært lige pt, når man har en dårlig periode, netop på grund af “gaucher”. Samler diagnoser til mig, og energi neviou er meget lavt, selvom jeg kæmper i mod. Er hårdt for privatlivet lige nu….. men vil gøre mit og “fighte” tilbage til hende jeg er. Når helbredet er bedre igen…. vil jeg både lære at syg, gå til spansk, meget mere aktiv i “Gaucherforeningen” og træne/svømme. Sund livstil er vigtigt for mit helbred og positivt “mindset”?  Har lært, athvis jeg tænker negativt, bliver det negativt☺️ Selvfølgelig skal jeg give mig selv lov til at have dage, hvor jeg bare er TRÆT af det hele.

Der er episoder, hvor andre snakker til mig, som stakkels lille Maria….. hader jeg!!! Bliver mere glad for at jeg kan inspirere andre, for mit “figthergen”?

Selvfølgelig er det i orden at sige, at de kan forstå hvor hårdt det kan være, at have “noget”, der i perioder bestemmer over mit ve og vel….

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments