Usynligt handicap

https://www.bt.dk/danmark/danske-maria-svines-til-paa-p-pladsen-jeg-faar-at-vide-at-jeg-er-en-ung-egoistisk

Kan sætte mig ind i Maria:s situation.
Når man lever med et sjælden handicap, kan det tit frustrerer en, at man ikke bare engang imellem har det synligt.
Har tit, før i tiden oplevet mistro hos div. sagsbehandlere og folk har svært ved at forholde sig til noget man ikke kan se.
Kæmper meget med træthed og nervesmerter. Det har tit svært ved at forstå eller sætte sig ind i. Bare ordet træt, er for mig udmattet……..min hjerne funger meget langsomt og min krop føles som bly. Er kronisk træt, men når jeg siger træt, er jeg virkelig træt. Har ingen mildt, som er den der er med til at fortælle kroppen t nu skal man slappe af, så når jeg er træt, er jeg faktisk “udmattet”
Smerter er også en anden ting……alle kender til at have ondt i knæ, ryg, hoved mmm. Mine er kroniske og når de er rigtig slemme, har jeg metalsmag og kan smage blod. Har nogle gange været tæt på at besvime, før min ryg blev opereret.

Så når jeg oplever mistro eller “at det er bare en dårlig undskyldning”, kan jeg blive frustreret og nogle dage blive helt såret over man ikke oplever at det er ok.
Men kan godt sætte mig ind i, at det kan være svært at forstå

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of