Operation udsat?

Var til forundersøgelse, inde på Rigshospitalet kirurgisk afd, da jeg jo skal stivgøres mere i min ryg. Skal have skiftet de lande stave ud og stivgøres, to hvirvler mere. Havde min søster med, da det altid er rart at have en med til sådan noget. Er jo også pc’en masse smertestillende og var godt nervøs for hvad kirurgens, konklusion var. SKAL IKKE STIVGØRES I NAKKEN??? Var je SÅ nervøs for. Vil de ikke, da erfaringer, ikke viser go`e tegn.

Tak søs❤️ Fordi du tog med?

Efter nordisk/baltisk møde, var jeg SÅ udmattet/træt, så jeg rystede og lavede “hammerhaj” med mine øjne. Kalder vi det, herhjemme? kunne næsten ikke engang spise, så træt var jeg. Får lige bestilt liggetransport, til mandag aften, da jeg skulle ned tirsdag. 5 min efter, ringer kirurgen og beklager, at de må udsætte til fredag. Tror et liv på hospitalet “maria`s Anatomi”, gør at jeg er så tålmodig og giver bare et “Suk”. Har jo ikke noget valg…….så hvorfor bruge energi på at brokke sig. Kunne jeg heller ikke, af bare udmattelse og min hjerne var lidt på “OFF” knappen. Dog kunne jeg høre på ham, at han beklagede meget og havde det helt dårligt med at han måtte udsætte. Er jo Rigshospitalet og der var kommet en hellekopter ind, sagde han.

Heldigvis er det på fredag☺️

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x