Medicinsk fødselsdagdag???

Som det står i et tidligere indlæg, er det 25 år siden jeg startede min første enzymbehandling, der engang reddede mit liv☺️?

Hver 2. Onsdag er jeg på “Riget”, for at få behandling. Blev hentet af en liggetranport, og får spørgsmålet hver gang? ” kan det passe at du skal på ” børnemodtagelsen”???? Jep? Svare altid, at bare fordi man er voksen, kan man godt være et barn inden i? Også forklare jeg, at det er fordi min sygdom er så sjælden, og som behandlere er de hamrende nysgerrige?

Da jeg kom til “dagshospitalet” i “børnehospitalet”, var der pyntet op med flag over det hele og en gave fra afdelingen??☺️ Fik også knus og krammer fra sygeplejerskerne. Senere kom selve “Hospitalklovnene” og sang for mig, mens andre klappede med?? blev helt rørt☺️

 

Der er fordel ved at komme på en børneafdeling??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x