Medicinsk fødselsdag???

Gaucher bestyrelsen afholdte bestyrelsmøde lørdag d. 16/9☺️ Vi fik gennemgået foreningens aktiviteter, både da afholdte og fremtidsmæssige. Skal selv til England i november Der holdes der type 3 møde.

vi fik også snakket om foreningens hjemmeside, som jeg og min kæreste har fået til opgave at opdatere. Meget er sket, siden den kom op at køre☺️

Bestyrelsen havde i hemmelighed lavet research, i samarbejdet med min læge på “Riget”. Der fandt de ud af, at den 20/9, var det præcis 25 år siden, at jeg modtog min første enzym behandling, der reddede mit liv. Var den første petint og derefter kom de andre igang, et år efter.

Blev fejret med en flot buket blomster og en forkælelses box??

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x