Hold op en dag….!???

Var ved neurolog i dag, og hun konstaterede at min hjerne og krop simpelhen skal finde hinanden, efter den kæmpe ryg operation jeg har været igennem, plus al det medicin jeg tager……. muskler, nerver, bindevæv osv. skal samarbejde med hjernen igen, og “det tager tid” sagde hun. Min krop skriger på genoptræning? Hun kunne se, at ortopædkirrugen har sendt en plan til kommunen, så afventer…….?

Kom kl 9, akt tid og kom ind kvart over. (Tid eksisterer ikke på hospitaler)? Men er jeg vant til.  Sekretær bestilte så transport kl 9.50 OG BLEV HENTET KL 13.04. Flot??

heldigvis sluttede aftenen af med en go’ gang risotto, et glas vin og på sofaen bagefter til film☺️ Blev nusset af kæresten? OG ENDELIG FIK JEG SET ” en kort, en lang”?

Det var den dag……. vente og kørsel

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of